Toont alle 5 resultaten

Lunikvej 2B, 2670 Greve Municipality, Denemarken

Alefarm Brewing is een familie bedrijf waar we een brouwerij runnen met de focus op een modern hoppig aanbod, een breed scala aan unieke, smaakvolle boerenbieren en stevige stouts, rijk aan smaak en karakter.

De brouwerij is in 2015 opgericht in St. Salby, gelegen op de grens van Køge, ten zuiden van Kopenhagen. Hier brouwden we enkele van de eerste spontaan gefermenteerde bieren in onze brouwerij tot leven kwamen en ons naam gaven in de bierscène.

In 2018 openden we de deuren op een nieuwe locatie in Greve, dichter bij Kopenhagen. Dit is nu de thuisbasis van Alefarm Brewing en van waaruit alle bieren die we brouwen stromen.

We hebben een vaste line-up van bieren aangevuld met seizoensaanbiedingen, nieuwe releases en samenwerkingen.

Onze productie wordt gedreven door een verkennende, creatieve en spontane brouwfilosofie die resulteert in kwaliteitsvolle drinkervaringen voor iedereen.

We hebben een gretig creatief zuurprogramma, waarbij we experimenteren met verschillende soorten fruit. Al deze bieren worden gefermenteerd met een gevestigde gemengde huiscultuur die resulteert in ons eigen unieke smaakprofiel.

Alefarm Brewing wordt door een team van zeer ambitieuze mensen geleid. We noemen ons de Alefam, de mensen die bij de brouwerij werken. De brouwerij wordt dagelijks gerund door mij, Kasper Tidemann, en mijn vrouw, Britt van Slyck.

  • Bespaar 15%
  • Bespaar 15%