Skip to main content

Betaalmogelijkheden Rebelbeercans

Als u via de website bestelt kunt u betalen via iDeal, Creditcard, Apple Pay en Bancontact. Aan de verschillende betaalmethoden zijn in sommige gevallen extra kosten verbonden.

iDeal
Nederlandse bankrekeninghouders kunnen heel eenvoudig en betrouwbaar betalen via iDeal. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDeal wenst te betalen. Klik dan op de iDeal-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw bankrekening afgeschreven. Aan iDeal zijn geen transactiekosten verbonden.

Creditcard
U kunt bij een bestelling betalen met uw creditcard. Aan een creditcard betaling zijn extra kosten verbonden van: € 0.25 + 1.8% van het totaalbedrag.

Apple Pay
Als u een Apple Apparaat heeft met daarop een betaalpas die wordt ondersteund dan kunt u gebruik maken van Apple Pay. Let op de betaalmethode Apple Pay is niet zichtbaar op Android en Windows Apparaten. Aan Apple Pay zijn geen transactiekosten verbonden.

Bancontact
Wanneer u een Belgisch rekeningnummer heeft kunt u heel eenvoudig via Bancontact / Mister Cash betalen. Aan een betaling via Bancontact / Mister Cash zijn extra kosten verbonden: Er wordt € 0,39 aan transactiekosten toegevoegd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PayPal (Niet beschikbaar)
Veilig en snel betalen doet u met PayPal. Allereerst moet u een gratis PayPal rekening openen op PayPal.com en uw bankrekening aan uw account koppelen. U bestelt vervolgens een product zodat u een betaalverzoek van PayPal ontvangt. Door dit betaalverzoek te accepteren met de inloggegevens van PayPal kunt u betalen. Aan betaling met PayPal zijn extra kosten verbonden van: € 0,10 + 1,5% van het totaalbedrag.