Skip to main content

🍻⚠️ VAN BLACK FRIDAY NAAR CYBER MONDAY WEEK! 🍻⚠️

EEN WEEK VAN ONGEKENDE KORTINGEN NIEUWE DAG DEALS EN NIEUWE BIEREN

Als je dacht dat Black Friday geweldig was? Maak je dan klaar voor een nieuwe  week van bierplezier, want Rebelbeercans gaat naadloos over van Black Friday naar Cyber Monday Week!

Van nu tot en met vrijdag 1 december brengen we je een overvloed aan nieuwe kortingen, waarbij je tot 25% kunt besparen op ons uitgebreide assortiment met de beste bieren.🚀

Tot 25% korting op alles: Deze week draait alles om de hoogste kortingen ooit, tot wel 25% op al onze bieren. Ontdek nieuwe favorieten of vul je voorraad aan met klassiekers!

🎁 Geschenken die indruk maken: Maak je klaar om de beste cadeaus van het seizoen te geven. Stel je eigen unieke bierpakket samen en verras je vrienden, familie of collega’s met een cadeau waar ze echt van zullen genieten.

🚚 Gratis verzending: Gratis verzending al vanaf €75,- We staan elke dag klaar om je bestelde bieren direct te versturen! – Rebelbeercans komt naar je toe!

🍺 Proef de diversiteit: Met ons breed scala aan bieren is er voor elk wat wils. Laat je smaakpapillen dansen met verfrissende blond bieren, krachtige IPA’s of rijke Stouts. De keuze is aan jou!

Mis het niet! Deze ongekende aanbiedingen eindigen op vrijdag 1 december. Grijp nu je kans om te profiteren van de hoogste kortingen op de alle bieren bij Rebelbeercans.

Bezoek onze website op www.rebelbeercans.nl en maak weer klaar voor een nieuwe week vol nieuwe DAY DEALS!

Proost op geweldige bieren en onvergetelijke momenten! 🍻✨